Защита на личните данни. Kонфиденциална политика на plannerbg.com

С приемането на настоящите общи условия Потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, до евентуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от plannerbg.com и упълномощени от него трети лица за целите на коректното изпълнение на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчаната стока, за бизнес анализи с цел подобряване на услугите, предоставяни от plannerbg.com, за маркетингови и рекламни цели и анализи на plannerbg.com, за предоставяне на информация относно маркетингови кампании, промоции и томболи, организирани от plannerbg.com, както и за всякакви други цели, разрешени от закона.Ако се свържете с нас, можем да запазим тази кореспонденция.
Може също така да ви помолим да завършите проучванията, които използваме за научни цели, въпреки че не е нужно да отговаряте на тях.
.Личните данни, които plannerbg.com събира задължително от Потребителите, във връзка с обработване и доставка на поръчките им, са посочени във формуляра за регистрация и в Кошницата при поръчка. Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на plannerbg.com при ползване от него на Страницата, както и на поправка на тези Лични данни. Предоставянето на личните данни е напълно доброволно от страна на Потребителят и той може по всяко време да получи информация за използването и обработването на личните му данни, както и да поиска профилът му, съдържащ личните данни, да бъде заличен, като за целта е необходимо да изпрати писмено искане до plannerbg.com или
да изпрати имейл на newtrend@abv.bg, в който посочва, че желае личнитте му данни да бъдат заличени.

Приемайки настоящите условия Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от plannerbg.com по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на plannerbg.com

Всички доброволно предоставени от Потребителя лични данни и други данни, които го идентифицират в процеса на ползване на Страницата, се съхраняват, обработват и използват от plannerbg.com за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги, предлагани във всички страници на Ню Тренд ЕООД.

Къде съхраняваме вашите лични данни?

Данните, които събираме от вас, се съхраняват в България. С изпращането на вашите лични данни, вие се съгласявате с това прехвърляне, съхранение или обработка. Ние ще предприемем всички необходими стъпки, за да гарантираме, че вашите данни се третират правилно и в съответствие с тази политика за поверителност.
Където ви дадохме (или сте избрали) парола, която ви позволява да осъществявате достъп до определени части от нашия сайт, вие сте отговорни за запазването на тази парола като поверителна. Моля ви да не споделяте парола с никого.
За съжаление предаването на информация по интернет не е напълно защитено. Въпреки че ще направим всичко възможно, за да защитим вашите лични данни, не можем да гарантираме сигурността на данните, предавани на нашия сайт; всяко предаване е на ваш собствен риск. След като получим информацията ви, ще използваме стриктни процедури и функции за сигурност, за да се опитаме да предотвратим неоторизиран достъп.

plannerbg.com не предоставя личните данни на Потребителите на трети лица, извън изрично упоменатите по-горе случаи и предвидените в закона такива, и предприема всички необходими мерки за тяхната защита.
При съмнение от страна на Потребител, че профилът му се използва неправомерно, той трябва незабавно да се свърже с plannerbg.com