Как да напишем перфектния план за годината?

Как да напишем перфектния план за годината?

Започването на Новата година е фантастично време и да започнете да планирате. Разбира се не е задължително да страртирате от януари, но разбира се можете да се възползвате от мотивацията и свежестта на новата година. Независимо дали сте опитен ветеран в планирането или тъкмо започвате, споделяме с вас полезни съвети, за да ви помогнем да се подготвите за най-добрата си година!


1.    Съберете всичките си предстоящи събития
Помислете за всичко, което ви предстои в близкото и не толкова близкото бъдеще и го подредете в хронологичен ред. Ето няколко подсказки, за които може би забравяте: -празници и рождени дни
-пътувания и ваканции
-здраве и фитнес
-часове за: доктор, зъболекар, маникюр, фризьор и др.

-социални събития и партита

-учебен график (ваш или на вашите деца) 

-работен график

2.    Напишете целите за новата година


Помислете за целите, които си поставихте за миналата година, може да ги имате някъде записани, ако е така вземете списъка и го разгледайте добре.
Помислете кои дейности, навици, взаимоотношения и т.н. са работили за вас - и кои не. Отделете известно време за лично размишление. Когато започнете да записвате целите си, просто си задайте тези въпроси:

• Кой искам да бъда през новата година?
• Как искам да се чувствам през новата година?
• Какви са действията, които ще ме отведат там?
• Какви цели могат най-добре да подкрепят моето лично и професионално развитие през новата година?

3.    Приоритети

В допълнение към задаването на целите си, прегледайте и вашите  приоритети. Докато неща, като семейството, винаги ще останат в горната част на вашия списък с приоритети, може да откриете, че други може да са се променили. На този етап от живота ви, какво е най-важно за вас? Къде искате да съсредоточите времето си? Какво е от съществено значение за вас, за вашето семейство и работа?


4.    Записвайте всичко!


Супер! Време е да попълните цялата информация, която вече имате! Напишете всички тези събития, празници, рождени дни и пътувания на хартия и вижте как всичко се подрежда.Включете списъците, задачите и бележките си, когато е необходимо! Визуализирайте предстоящите дни, седмици и месеци.
И най-накрая – възхищавайте се на работата си! Сами ще забележите колко по-фокусирани и продуктивни ще станат дните ви, което ще ви помогне да имате много повече свободно време за това, което наистина искате!Ако все още нямате Планер, вижте нашето предложение тук. 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Планиране

Планиране

Как да напишем перфектния план за годината?

Как да напишем перфектния план за годината?

Започването на Новата година е фантастично време и да започнете да планирате. Разбира се не е задължително да страртирате от януари, но разбира се можете Започването на Новата година е фантастично време и да започнете да планирате. Разбира се не е задължително да страртирате от януари, но разбира се можете 2019-01-28T16:03:09+02:00 Как да напишем перфектния план за годината?

<div class="blog-description"> <p>Започването на Новата година е фантастично време и да започнете да планирате. Разбира се не е задължително да страртирате от януари, но разбира се можете да се възползвате от мотивацията и свежестта на новата година. Независимо дали сте опитен ветеран в планирането или тъкмо започвате, споделяме с вас полезни съвети, за да ви помогнем да се подготвите за най-добрата си година!</p> <p><br /><strong>1.&nbsp;&nbsp;&nbsp; Съберете всичките си предстоящи събития</strong><br />Помислете за всичко, което ви предстои в близкото и не толкова близкото бъдеще и го подредете в хронологичен ред. Ето няколко подсказки, за които може би забравяте: -празници и рождени дни<br />-пътувания и ваканции<br />-здраве и фитнес<br />-часове за: доктор, зъболекар, маникюр, фризьор и др.</p> <p>-социални събития и партита</p> <p>-учебен график (ваш или на вашите деца)&nbsp;</p> <p>-работен график<br /><br /><strong>2.&nbsp;&nbsp;&nbsp; Напишете целите за новата година</strong></p> <p><br />Помислете за целите, които си поставихте за миналата година, може да ги имате някъде записани, ако е така вземете списъка и го разгледайте добре. <br />Помислете кои дейности, навици, взаимоотношения и т.н. са работили за вас - и кои не. Отделете известно време за лично размишление. Когато започнете да записвате целите си, просто си задайте тези въпроси:<br /><br />&bull; Кой искам да бъда през новата година?<br />&bull; Как искам да се чувствам през новата година?<br />&bull; Какви са действията, които ще ме отведат там?<br />&bull; Какви цели могат най-добре да подкрепят моето лично и професионално развитие през новата година?<br /><br /><strong>3.&nbsp;&nbsp;&nbsp; Приоритети</strong><br /><br />В допълнение към задаването на целите си, прегледайте и вашите&nbsp; приоритети. Докато неща, като семейството, винаги ще останат в горната част на вашия списък с приоритети, може да откриете, че други може да са се променили. На този етап от живота ви, какво е най-важно за вас? Къде искате да съсредоточите времето си? Какво е от съществено значение за вас, за вашето семейство и работа? <br /><br /><br /><strong>4.&nbsp;&nbsp;&nbsp; Записвайте всичко!</strong></p> <p><br />Супер! Време е да попълните цялата информация, която вече имате! Напишете всички тези събития, празници, рождени дни и пътувания на хартия и вижте как всичко се подрежда.Включете списъците, задачите и бележките си, когато е необходимо! Визуализирайте предстоящите дни, седмици и месеци.<br />И най-накрая &ndash; възхищавайте се на работата си! Сами ще забележите колко по-фокусирани и продуктивни ще станат дните ви, което ще ви помогне да имате много повече свободно време за това, което наистина искате!<br /><br /><br /><br />Ако все още нямате Планер, вижте нашето предложение&nbsp;<a href="http://plannerbg.com/">тук.</a>&nbsp;</p> </div>

, , ,
Сравнение на продукти