Топ 5 причини защо трябва да планираме

Топ 5 причини защо трябва да планираме

Ако все още се чудите защо трябва да създавате списъци със задачи на хартия или си задавате въпроса "Имам ли изобщо нужда от Планер?", в тази кратка статия ще ви дадем 5 причини защо планирането на ежедневието е от изключителна важност за успеха и развитието.

Причина 1 - За да си обещаете да изживеете годината по най-добрия начин

Въпреки че в началото на всяка година си правим равносметка за изминалата и си обещаваме да започнем много нови занимания или да свършим отдавна чакащи такива, много често си оставаме само с мислите и плановете в главата ни. Веднъж записани на хартия, плановете могат лесно да се материализират а вие да си отговорите на въпроси като: Какави са моите мечти? Ккаво искам да реализирам? Готова ли съм да следвам новите си цели и да проверя дали се движа наред с приоритетите си?

Причина 2 - Да се вдъхновите от нещо красиво

Заслужавате красиви неща! Планер е създаден да ви вдъхновява както отвън, така и отвътре. Нашите великолепни дизайни на корицата, със специално проектиран и замислен модел, са предназначени да ви накарат да се влюбите в плановете си - нещо, от което ще зависи всеки ден от годината. Само когато отворите вашия Планер и видите цветния му дизайн ще бъдете мотивирани да го попълвате ежедневно!

Причина 3 - Да започнете на чисто

Няма нищо по-хубаво от това да седиш с празен, нов Планер и любима писалка. Това е празна плоча, която просто ви чака да проектирате ежедневието си.

Причина 4 -  Да опростите живота си

Без повече разхвърляни списъци, разпръснати лепкави бележки и умствено затрупване. Поддържането на всичко на едно място и разполагането на всичко, от което се нуждаете на един поглед разстояние ще ви помогне да опростите живота си.

Причина 5 - Да запазвате всичко

Имате нужда от място, за да напишете всички тези планове за годината, които вече са се появили. Часове за лекари и зъболекари, пътувания, напомняния и специални поводи за планиране. Когато сте отговорни към ангажиментите си и ги измъквате от главата си, записвайки ги на хартия, можете да видите голямата картина и по-добре и да управлявате плановете си. Крайният резултат е, че ще се чувствате под контрол на вашите месеци, вашите седмици и вашите дни, вместо да ги оставяте те да ви контролират!

Време е да се подготвите за успех!

Разгледайте нашите Планери тук.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Планиране

Планиране

Топ 5 причини защо трябва да планираме

Топ 5 причини защо трябва да планираме

Ако все още се чудите защо трябва да създавате списъци със задачи на хартия или си задавате въпроса "Имам ли изобщо нужда от Планер?", в тази кратка статия Ако все още се чудите защо трябва да създавате списъци със задачи на хартия или си задавате въпроса "Имам ли изобщо нужда от Планер?", в тази кратка статия 2019-02-07T17:18:33+02:00 Топ 5 причини защо трябва да планираме

<p>Ако все още се чудите защо трябва да създавате списъци със задачи на хартия или си задавате въпроса "Имам ли изобщо нужда от Планер?", в тази кратка статия ще ви дадем 5 причини защо планирането на ежедневието е от изключителна важност за успеха и развитието.</p> <p>Причина 1 - За да си обещаете да изживеете годината по най-добрия начин</p> <p>Въпреки че в началото на всяка година си правим равносметка за изминалата и си обещаваме да започнем много нови занимания или да свършим отдавна чакащи такива, много често си оставаме само с мислите и плановете в главата ни. Веднъж записани на хартия, плановете могат лесно да се материализират а вие да си отговорите на въпроси като: Какави са моите мечти? Ккаво искам да реализирам? Готова ли съм да следвам новите си цели и да проверя дали се движа наред с приоритетите си?</p> <p>Причина 2 - Да се вдъхновите от нещо красиво</p> <p>Заслужавате красиви неща! Планер е създаден да ви вдъхновява както отвън, така и отвътре. Нашите великолепни дизайни на корицата, със специално проектиран и замислен модел, са предназначени да ви накарат да се влюбите в плановете си - нещо, от което ще зависи всеки ден от годината. Само когато отворите вашия Планер и видите цветния му дизайн ще бъдете мотивирани да го попълвате ежедневно!</p> <p>Причина 3 - Да започнете на чисто</p> <p>Няма нищо по-хубаво от това да седиш с празен, нов Планер и любима писалка. Това е празна плоча, която просто ви чака да проектирате ежедневието си.</p> <p>Причина 4 -&nbsp; Да опростите живота си</p> <p>Без повече разхвърляни списъци, разпръснати лепкави бележки и умствено затрупване. Поддържането на всичко на едно място и разполагането на всичко, от което се нуждаете на един поглед разстояние ще ви помогне да опростите живота си.</p> <p>Причина 5 - Да запазвате всичко</p> <p>Имате нужда от място, за да напишете всички тези планове за годината, които вече са се появили. Часове за лекари и зъболекари, пътувания, напомняния и специални поводи за планиране. Когато сте отговорни към ангажиментите си и ги измъквате от главата си, записвайки ги на хартия, можете да видите голямата картина и по-добре и да управлявате плановете си. Крайният резултат е, че ще се чувствате под контрол на вашите месеци, вашите седмици и вашите дни, вместо да ги оставяте те да ви контролират!</p> <p>Време е да се подготвите за успех!</p> <p>Разгледайте нашите Планери <a href="../../../page/produkti" target="_blank" rel="noopener">тук</a>.</p>

Сравнение на продукти