Доставка

Поръчка и доставка

Поръчка

За да поръчате от plannerbg.com, трябва първо да изберете желания артикул, след което да натиснете бутона “Купи”. Когато приключите с пазаруването и избор на различни артикули отидете във Вашата кошница и натиснете бутона “Плащане”. 

След като сте направили Вашата поръчка, ако има детайли за уточнение ще се свържем с Вас, за да потвърдим поръчката и подробностите около доставката.

Потвърждаване и преминаване към изпълнение на поръчка

 Ако има детайли за уточнение по поръчката, тя се изпраща след потвърждение по телефона от страна на служител на plannerbg.com.

Поръчките се обработват и изпращат в рамките на 7 работни дни. Ако има детайли за уточнение по поръчката потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката. 

В случай, че решите да се откажете от поръчката си или да отразите промяна, то трябва да отразите промяната или отказа преди нейното изпращане.

Начин на плащане

Заплащането се извършва посредством услугата: „наложен платеж”. Стойността на стоката се заплаща от Ползвателя по обявените в деня на поръчката цени и в момента на нейната доставка (или при получаването й от офис на куриерската фирма).

Цена и срок на доставката

Периодът на обработка и доставка е 7 работни дни от датата на получаване на поръчката (за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място). Доставката се извършва от куриерска фирма „Еконт“ до адрес зададен от клиента или до удобен офис на куриерската фирма. Заплаща се с „наложен платеж” на куриера в момента на доставката, ако е до адрес или с наложен платеж на гише в избраният за доставка офис на при получаването на стоката. 

Доставка – Еконт:

Доставка до офис Еконт

До 1 кг.                    около   5,80 лв. (за 24 часа за 1 брой или спрямо тарифите на куриерска фирма Еконт, които се променят ежедневно)

За всеки следващ килограм според тарифите на куриерската фирма.

Доставка до адрес:

До 1 кг.                     Около 7,50 лв. (за 24 часа за 1 брой или спрямо тарифите на куриерска фирма Еконт, които се променят ежедневно)

За всеки следващ килограм според тарифите на куриерската фирма.

Доставка за 24 часа във всичи големи градове. Селата се обслужват по график. Таксуват се в една зона.

Пратките се изпращат с опция „преглед”.

Ако клиентът освободи пратката без да се възползва от правото си да отвори и прегледа продукта, то се счита, че той няма претенции към търговския и вид. Клиентът губи правото си да претендира за транспортни дефекти или лош търговски вид пред куриерската фирма и/или към Доставчикът.

При наличие на транспортен дефект открит в присъствието на куриера, то той (куриерът) трябва да състави констативен протокол за видимите щети за завеждане на иск спрямо куриерската фирма.

В цената на артикулите не е включена стойността на транспортните разходи, те са по ценоразпис на куриерската фирма.

 

 

 

Сравнение на продукти