|Тетрадка за Рецепти


Искате да съберете всички ваши домашни рецепти на едно място?

Този комплект е за вас!

39.90лв.  (1 бр.)

Книгата за домашни рецепти има твърди корици с ламинирана PP повърхност, която е много издръжлива във времето и позволява лесно забърсване при изцапване.

СЪДЪРЖА: 40 индивидуални страници за вписване на любимите ви рецепти, 5 разделителя на рецептите по категории, Списък с кухненски мерки за лесно конвертиране, 20 протектора за страниците с рецепти, твърда корица и удобен и здрав механизъм за захващане и лесно обръщане на страниците.

Перфектен подарък. С неповторимия си дизайн и винтидж стил Книгата за домашни рецепти е идеален подарък за членове на семейството, приятели и близки. Пристига, опакована в кутия и е оригинално решение за празници като рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, Коледа, 8ми март, Св.Валентин или без повод!

Функционалност - Прозрачните пластмасови джобове предпазват вашите рецепти от разливане и пожълтяване, като същевременно ви позволяват лесно да ги четете. Разделителите са направени, така че бързо да намерите всяка категория. Вътрешният капак съдържа полезни съвети и информация, които да ви помогнат в кухнята.

Делукс решение за всички ваши рецепти Лесно събирайте и организирайте рецепти от списания, готварски книги, интернет или напишете своите собствени домашни такива, предвани през поколенията. С тази книга не е нужно да търсите из накъсани листове или нагънати списания. Всичките ви рецепти са на едно място и организирани с разделители. Направете тази книга вашето семейно съкровище и я предайте през поколенията.

Спести време. От търсене на запазените рецепти в телефона или Facebook. С книгата за домашни рецепти ще събираш всичко, което можеш да сготвиш на семейството си, за да ги изненадваш всеки ден!

Перфектен размер. Книгата за домашни рецепти е с размери: 32 х 26 см, гръб: 4 см. и рингове: 3 см. Това подвързване е достатъчно голямо, за да съхранява всичките ви любими рецепти на едно удобно място. Намерете своите рецепти бързо, без никакви проблеми.
Искате да съберете всички ваши домашни рецепти на едно място?

Този комплект е за вас!

39.90лв.  (1 бр.)

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки